Our Services.

Setting up your business in the UAE
starts with NHBC

Bedrijfsoprichting

NHBC adviseert u bij het aannemen van de juiste bedrijfsstructuur om te zorgen dat uw UAE business een succes wordt.

Er zijn verschillende structuren beschikbaar voor buitenlandse investeerders die willen profiteren van de aantrekkelijke fiscale structuren die de VAE biedt: 100% buitenlands eigendom, geen vennootschapsbelasting, geen vermogenswinstbelasting, geen inkomstenbelasting. De juiste optie voor uw bedrijf, hangt af van de aard van de uit te voeren activiteiten en, tot op zekere hoogte, de jurisdictie van uw beoogde klanten.

NHBC biedt op maat gemaakte bedrijfsoprichtingsdiensten aan die helpen bij het identificeren van de juiste bedrijfsstructuur om te zorgen dat uw VAE-activiteiten succesvol zullen zijn. Ons team leidt u door de lokale wetten en praktijken die van toepassing zijn binnen uw branche.

Onze ervaring strekt zich uit over verschillende industriesectoren, waaronder e-commerce, onderwijs, consultancy, blockchain, horeca, FMCG, olie en gas, industrie / productie, IT en media, financiën /verzekeringen, detailhandel en andere handelsgerelateerde sectoren.

Onze vakkennis verzekert dat u de meest actuele en relevante advies krijgt over de juiste structurering, eigendom en beheer van bedrijven in de VAE.

Er zijn verschillende manieren om toegang te krijgen tot de aantrekkelijke mogelijkheden die de Verenigde Arabische Emiraten biedt. Een lokale aanwezigheid kan aanzienlijk helpen bij het juist positioneren van uw bedrijf op de wereldmarkt en biedt u tegelijkertijd directe controle.

De meest voorkomende bedrijfsstructuren die door buitenlandse investeerders voorhun VAE-bedrijven worden aangenomen, zijn onder andere:

  • Free Zone Company (FZC)
  • Limited Liability Company (LLC)
  • Branch of a Foreign Company (Branch)
  • Civil Partnership
  • Sole Establishment

Ondanks de lokale deelname vereisten hebben veel internationale bedrijven LLC's opgericht en profiteren ze van de kansen die de VAE en de ruimere regio bieden, om ervoor te zorgen dat hun bedrijf zodanig is gestructureerd dat de controle en het recht op winst voor de buitenlandse aandeelhouder worden gewaarborgd.

Corporate Structures

Free Zone Company

Limited Liability Company

Foreign Company Branch

Civil Partnership

Sole Establishment