Financiële Diensten

Setting up your business in the UAE
starts with NHBC

Zakelijke bankrekening

Wij zorgen ervoor dat uw zakelijke bankrekening geopend wordt.

NHBC begrijpt het belang van het openen van een zakelijke bankrekening voor uw recentelijk opgericht bedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten. Het hebben van een entiteit heeft immers geen waarde zonder een zakelijke bankrekening, en tegenwoordig is beschikbaarheid van een betrouwbaar bancair system met een goed werkend online banking platform die internationale transacties faciliteert, een absolute must.

Het is mogelijk om meerdere valutarekeningen te hebben (o.a. AED, USD, EUR, GBP, CNY), zakelijke kredietfaciliteiten, bankgarantie, Letter of Credit, zakelijke leningen, hypotheken, etc.

Het openen van een zakelijke rekening is anno 2021 niet meer een eenvoudig proces, waarvoor veel voorbereidend werk voor gedaan dient te worden. NHBC is hierin gespecialiseerd en helpt u hierbij. Ondersteunende documenten zoals bedrijfsprofiel, informatie over suppliers/klanten, afhankelijk van uw business wordt een gedetailleerd KYC (know-your-client) profiel voorbereid.

Ons team van ervaren professionals met een groot netwerk binnen het bancaire systeem van de Verenigde Arabische Emiraten, begeleidt u bij dit proces zodat het openen van de zakelijke bankrekening een soepel proces zal zijn.

  • Meerdere valutarekeningen
  • Online Bankieren
  • KYC Formaliteiten
  • Letter of Credit
  • Zakelijke kredietfaciliteiten