Marktintroducties en marktonderzoek

Setting up your business in the UAE
starts with NHBC

Lokale Liaison

Ontvang betrouwbare referenties voor uw business, financiële behoeften, benodigde licenties en vastgoed.

Mogelijk bent u op zoek naar een betrouwbare contactpersoon in de Verenigde Arabische Emiraten; een onafhankelijke partij die contacten kan leggen met particuliere bedrijven, potentiële klanten, bedrijfsverenigingen, commerciële organisaties en overheidsinstanties en u daar kan vertegenwoordigen. NHBC coördineert deze activiteiten en kan bedrijven, financiële partijen en makelaars doorverwijzen.

NHBC heeft sterke werkrelaties opgebouwd met lokale bedrijven door middel van regelmatig en persoonlijk contact, wat ondersteuning biedt en ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven helpt bij het navigeren door de complexe processen van het opzetten van een lokaal bedrijf in VAE. We zullen ons richten op het begeleiden van klanten en partners bij het begrijpen, verkennen en verwerven van lokale oplossingen voor hun bedrijf.

We hebben een groot netwerk van bankiers, accountants, dienstverleners, makelaars in onroerend goed, aannemers en overheidsfunctionarissen om toegang te krijgen als en wanneer dat nodig is. We zullen ondersteuning bieden en onderzoeksgegevens gebruiken om waarde te creëren, kansen te identificeren en oplossingen te implementeren.


Highlights

  • Overheidsvertegenwoordiging
  • Het coördineren van activiteiten
  • Netwerken en bouwen van relaties
  • Maximaliseren van omzet