Marktintroducties en marktonderzoek

Setting up your business in the UAE
starts with NHBC

Gericht partner/klantenonderzoek

Start uw onderneming in de VAE met behulp van een doelgericht partneronderzoek.

Is uw bedrijf op zoek naar nieuwe contacten of strategische partners om uw producten of diensten in de VAE op de markt te brengen? Het zoeken naar ideale zakenpartners in de VAE kan een tijdrovende en uitdagende ervaring zijn, voornamelijk vanwege de geografische afstand tot uw hoofdkantoor, maar ook vanwege taalbarrières, verschillen in tijdzones en in zakelijke culturen.

NHBC biedt efficiënte en praktische oplossingen om bedrijven te helpen bij het succesvol vestigen van hun bedrijfsactiviteiten in de VAE door middel van gericht partner/klantenonderzoek. Een zoektocht naar zakenpartners of klanten omvat zowel marktonderzoek als kritische evaluatie van verkoop- en distributiepartners.

Contact met potentiële partners vindt plaats via ons deskundige interdisciplinaire team dat rechtstreeks communiceert met besluitvormers bij bedrijven in de VAE. We kunnen ons in dit proces concentreren op specifiek de VAE of een bepaalde regio - allemaal volgens uw behoeften en wensen. We onderzoeken potentiële zakenpartners en klanten op basis van uw doelmarkt en vereisten. Door telefonische en/of persoonlijke gesprekken met de bedrijven kunnen wij de juiste contacten identificeren en hun interesse in uw producten en diensten evalueren.

Het doel van het zoeken naar klanten, suppliers of zakenpartners is het plannen van concrete eerste ontmoetingen met potentiële gegadigden en het creëren van een basis voor verdere zakenrelaties. Een zakenreis naar de VAE wordt aanbevolen om de zakenpartners persoonlijk te leren kennen. Alle kennismakingsgesprekken worden door NHBC begeleid.

Ons netwerk - uw voordeel. Ons netwerk omvat verschillende ervaren en tweetalige advocaten, belastingadviseurs, accountants en andere belangrijke dienstverleners die essentieel zijn bij het creëren van zakelijke relaties in de VAE. Constante samenwerking, communicatie en follow-ups zorgen voor de meest efficiënte outcomes om zo aan de behoeften van onze klant te kunnen voldoen.

Ons netwerk - uw voordeel

  • Strategische partners
  • Lokaal en regionaal bereik
  • Ons netwerk, uw voordeel