Overige diensten

Setting up your business in the UAE
starts with NHBC

Een UAE residence visum

NHBC biedt u een volledige end-to-end oplossing voor de aanvraag van uw UAE residence visum, maar ook voor die van uw familieleden en werknemers.

Indien u van plan bent om een bedrijf te starten in de VAE, dan is het aan te raden om een UAE residence visum aan te vragen, gezien dit lokaal bankieren en zakendoen vergemakkelijkt en tegelijkertijd substance biedt voor uw business.

Over het algemeen krijgen werknemers van Mainland bedrijven een visum voor twee jaar, terwijl bedrijfseigenaren en de meeste Free Zones werkvergunningen afgeven voor een periode van 3 jaar.

Expats, zowel werkgevers als werknemers, kunnen familieden sponsoren in de Verenigde Arabische Emiraten, zolang ze een geldig residency permit/visum hebben.

Voor het verkrijgen van het UAE residence visum dient er een medische geschiktheidstest te worden doorlopen (een bloedtest en röntgenfoto van de borstkast).

NHBC begeleidt u bij het volledige visumproces. Wij zullen het visa entry permit aanvragen en persoonlijke begeleiding bieden bij de bloedtest en röntgenfoto. Voor de visum aanvraag dient de persoon in kwestie ongeveer 1 week in het land te zijn. Na afgifte van het visum dient de betreffende persoon na vertrek uit Dubai binnen zes maanden (180 dagen) weer in Dubai terug te zijn, anders vervalt het visum. In het geval van een Dubai visum, is het verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Dit is niet het geval bij visum die afgegeven worden in een van de andere Emiraten. De kosten voor het afsluiten van een zorgverzekering beginnen bij een bedrag van AED 925 per jaar.

Wij zullen u volledige ontzorgen bij het visumproces, het vernieuwen van uw visum of bij het annuleren van het visum.

Onze diensten

  • Entry permit aanvraag
  • Visum afgifte
  • Vernieuwing visum
  • Visumannulering